page_head_bg

Hvorfor bliver luftkompressoren ved med at slukke

Hvorfor bliver luftkompressoren ved med at slukke

Nogle af de mest almindelige problemer, der kan få din kompressor til at slukke, inkluderer følgende:

1. Termisk relæ er aktiveret.

Når motorstrømmen er alvorligt overbelastet, vil det termiske relæ varmes op og brænde ud på grund af en kortslutning, hvilket får styrekredsløbet til at slukke og realisere motorens overbelastningsbeskyttelse.

 

2. Fejl i aflæsningsventilen.

Når luftstrømningshastigheden ændres, bruges indsugningsventilens kontrolsystem til at justere ventilens åbningsgrad i henhold til luftstrømningshastigheden, og derved kontrollere, om luft er tilladt i kompressoren eller ej. Hvis der opstår en funktionsfejl på ventilen, vil det også få luftkompressoren til at slukke.

luftkompressor 1.11

3. Strømsvigt.

Strømsvigt er en af ​​de mest almindelige årsager til, at luftkompressoren slukker.

 

4. Høj udstødningstemperatur.

For høj udstødningstemperatur på en skrueluftkompressor er normalt forårsaget af for høj temperatur på olie- og vandkølerne og kan også være forårsaget af en defekt sensor og andre årsager. Nogle alarmer kan slettes med det samme via controller-siden, men nogle gange vises alarmen for høj udstødningsgastemperatur efter sletning. På dette tidspunkt skal vi ud over at kontrollere det cirkulerende vand også kontrollere smøreolien. Smøreoliens viskositet er for høj, mængden af ​​olie er for stor, eller maskinhovedet er forkokset, hvilket kan få luftkompressoren til at svigte.

 

5. Maskinhovedets modstand er for høj.

Overbelastning af luftkompressoren kan også få luftkontakten til at udløse. En overbelastning af luftkompressoren er normalt forårsaget af for stor modstand i luftkompressorens hoved, som får luftkompressorens startstrøm til at blive for høj, hvilket får luftafbryderen til at udløse.

 

Mere relateret produkt klik venligst her.


Indlægstid: Jan-11-2024

Efterlad din besked:

Skriv din besked her og send den til os.